kissan o jag..

sov hos daniel inatt.. har legat o myst med Kissan hela morgonen.. gulligas e hon..
mår bättre idag. känns bra..  llena har tappat bort hennes liv just nu så jag ska hämta upp na snart så vi kan komma tilll stan o ärta tacobufé, gooott..
ska till stallet först o se om min häst finns kvar.. gör hon nog.. står o skrotar.. 
fint väder.. jag tror nog att de blir en glass oxå.. 

 

najs..

image4

fått ett erbjudande om ett jobb.. mmm. hästar, dom vill inte försvinna ur mitt liv.. ITALIEN i ett halv år..eller jag får stanna hur länge jag vill. kansk inte skulle va helt fel.. komma iväg till helt nytt place o göra lite roliga saker..
mm. jag funderar  iallafall,, men de e ju allt annat hemma som man måste ordna upp.... lägenheten, hästen allt de måste ju fixas o jag vet inte om ja orkar ta itu me de nu. någon som vill ha min häst i ett halv år??
nää vi får väl se va dom säger först..
men de hade varit lite häftigt.           



         här ska ja bo.. de e några km utanför florenc... slott o allt. 



ska tänka på saken.. ska fira med lite tårta nu.. o presenter.. jag e så bortskämd ;)

536361-2

536361-2

göteborg

sitter hemma hos mamma o pappa nu.. de e skönt.. ska till horse showen me mamma sen.. men dom jobbar nu.. johan vaknade nu tror ja..
högskoleprovsvaren kommer nog snart.. jag har ingen anning om hur de ´gick. men jag tror inte att de gick så bra.. har hört att man bör göra de några ggr innan man kommer in i de.. de va rätt så svårt..
ha.. annars i mitt liv..
painter e halt.. papper in till försäkringsbolaget nu. vetrinären tror inte att de e så mycke mer vi kan göra.. har ju behandlat henne flra ggr nu, o hon reagerar inte på de. har inte bestämt mig än för va jag ska göra.. jag tror ju inte att min häst passar som en promenadhäst till en tant i skogen.. o rids hon inte blir hon rabiat o sparkar stegrar o bits.. så jag vet inte de här med avelssto.. men hon kanske skulle må bra av att få en liten bebis.. så jävla svårt de e..  
daniel o jag breakar från varann. lika bra.. måste komma på vad jag vill med mitt iv.. o han hjälper inte direkt till med den biten..
vill jag plugga??
vill jag jobba??
de e sommar snart iallafall.. just nu e jag ledig.. de e något ja behövde nu,., kunde egentlign inte kommit mer lägligt...
min nya lägenhet e fin.. helt nöjd me hur den blev.. i like alot!
funderar på att flytta till gbg.. vet inte.. men de e lite för mycke som hände o ja vet inte hur jag kommer att ta allt när de väl kommer in i huvudet på mig.. man behöver sin mamma ibland.. men hon e så långt bort oftast..
min födelsedag nästa vecka.. KOM IHÅG
jag vill ha:

en dvd
en sodastreemer
lite sommar prylar
en fin sommarklänning (man får aldrig för många klänningar)

ett par skor från bianco (inte vilka som hälst)
ett paraply
EN CYKEL

en party sminkning på face
ett vinställ

sen kommer jag inte på mer..


 


blogg.. ahaa

Nu har även jag fått en blogg.. mm. kanske va på tiden.. vet inte vad jag ska skriva.. får väl läsa lite vad dom andra skriver här

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0