berg att bestiga

mm. nu ska vi nr te stranden o bada o soa.. ska köpa lite coconuts oil..love to you

spanien

Imon bär de iväg te gbg.. inge firande för mig..
för på lördag ska jag med en tidig fight te spanien..
ska bli så skönt. kommer att va så brun o så jävla ssnygg när jag kommer hem.. då e de vättenfestivalen.. o de e fest.
Lena! jag tror att vi ska på fest nästa lördag.. frågade tessa idag oxå om hon ville följa med.. helena va nog lite sugen tror ja.. men vi får se.. vet inte när mitt plan landar hemma igen..

kissan e hemma hos daniel.. hon kollade konstigt runt sig i de äckliga huset hon nu skulle tillbringa sin vecka i.. blää va de stinker.. jaja. de e inte mitt hus längre..
annars har jag en trevlig sommar.. mycket dricka på helgerna o fylla på de. de e najs.  hånglade i helgen.. vilken grej va.. han höll på att suga ut mina inälvor tror ja.. de måste varit hans plan. jag följde med han ut o sa att jag skaulle leta reda på mina vänner. sen gömde ja mig.. som en liten tönt sprang jag runt o gömde min för den männskoätande varelsen.. hittade daniel i vimmlet. såg då att varelsen va på väg o tyckte då att de va ett utmärkt tillfälle att hångla me db.. ha. trodde att varelsen skulle äta upp daniel då.  så nu e de slut me hånglandet.. de e inte kul.. dom kan ju inte hångla. nää.blää.
sen träffade vi några tjejer som daniel har tidigare pratat me, ena tjejen kollade på mig upp oner o kallade mig sen för daniels ragg... fatta att man flippar eller..
daniel o emil som hos mig sen. kissan blev så ari på att emil låg i sängen så hon gick upp o kissa på honom.. onda katta.

jaja. ska ta tag i mitt jobb nu. kram

jag va försvunnen

mm. de va en trevlig lördag med vin o groggar hemma hos helena.. satt där till kl halv 2 eller nåt. gicke sen ut på stan o glodde på folket..
full o dan jobbade vi oss fram genom folket.. bal o fint väder tar ut folk på stan i sina finaste kläder..
åt lite men mådde lite sådär kände jag så de blev inte så många tuggor.
gick hem till lena. låg där i hennes säng o tittade på roliga saker på internet..
kl halv 5 ringde mobilen.
de va daniel. mmm. pratade med honom, tror att han på något sätt hade dåligt samvete föör de mesta. pratade till att kl blev 6. då kom vi på att jag skulle ta en taxi till honom..
kanske inte riktigt de alla tänker på kl 6?? jag vet inte.  svag o full hoppade ja in i taxin..
mådde verkligen bra av att vara där ute med honom. sov på gräsmattan. låsas att allt är bra. inga problem i denna värld, utam bara ligga där brevid honom o sluta tänka. de va skönt.
vaknade o mådde skit. sov hela dagen. så förlåt alla som försökte få tag på mig. idag lever jag o mår bra.
vi behöver alla en sorts bekräftelse av dom vi älskar. även om de inte ändrar på så mycket.
jag älskar honom o de kommer jag alltid att göra.

RSS 2.0