najs..

image4

fått ett erbjudande om ett jobb.. mmm. hästar, dom vill inte försvinna ur mitt liv.. ITALIEN i ett halv år..eller jag får stanna hur länge jag vill. kansk inte skulle va helt fel.. komma iväg till helt nytt place o göra lite roliga saker..
mm. jag funderar  iallafall,, men de e ju allt annat hemma som man måste ordna upp.... lägenheten, hästen allt de måste ju fixas o jag vet inte om ja orkar ta itu me de nu. någon som vill ha min häst i ett halv år??
nää vi får väl se va dom säger först..
men de hade varit lite häftigt.           



         här ska ja bo.. de e några km utanför florenc... slott o allt. 



ska tänka på saken.. ska fira med lite tårta nu.. o presenter.. jag e så bortskämd ;)

Kommentarer
Postat av: Cattis

Du vet att hon säkert får stå / gå på bete hos Nina i hennes stall för en billig peng, om du sticker till italien... Dom har ju hyrt ett skitstort sommarbete med plats för fler hästar (8 hektar). Så om du vill sticka har du plats för hästen iallafall, på vintern finns det plats i lösdriften om du skulle vara sugen på det. Jag antar att hon måste gå och skrota i hagen och försöka läka ut hältan..? (stallhyran är 1050 kr sep-maj och 600 kr jun-aug) Italien låter ju super, hoppa på, man är bara ung en gång. Eller också är man ung med två ungar och kan ändå inte åka till Italien :)

2008-04-26 @ 16:30:28
URL: http://cattise.blogg,se
Postat av: Cattis

jag skrev visst lite fel, stallhyran är 900 kr sep-maj och 600 kr jun-aug...

2008-04-26 @ 16:33:17
URL: http://cattise.blogg,se
Postat av: sarah

hade hon inte vart halt hade det någ inte vart så svårt att låna ut henne =), det låter ju skoj... men vi kommer ju sakna dig!

2008-04-26 @ 17:36:46
URL: http://powertrip.blogg.se
Postat av: Sandra (e-tuna)

Du, det verkar som ett tillfälle du inte kan gå miste om=) ny miljö i Italien dessutom, verkar ju klockrent!!

Tack för trevlig läsning förresten!

2008-04-28 @ 12:57:56
URL: http://sandralillaparis.blogg.se
Postat av: sarah

fia ändra cattis länk, du har ett , iställe för en . så man kommer inte dit om an trycker!!! sen mfår du la ta å uppdatera lite! ringer dig ikväll kram

2008-04-29 @ 09:02:11
URL: http://powertrip.blogg.se
Postat av: Fia

Hej Fia! Minns du mej? Din gammla klasskomis från skitvreta? hehe. Länge sedan vi sågs, skolavslutningen? Usch så dåligt! Hur går det med allt? Italien låter inte helt fel! Själv pluggar jag deltid och sen jobbar jag i ett stall utanför norrköping med hopphästar å några ungdjur. Roligt :D Vad är det för häst du har? Kram på dig / Maria Willner

2008-04-30 @ 16:28:03
URL: http://www.fiaia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0